Palko 12

Palko 12
kevät 2010

Apukysymyksiä päiväkirjan tekoon

  • 1. Mitä opit tänään?
  • 2. Kerro, mitä työtehtäviä teit ja miten ne mielestäsi sujuivat.
  • 3. Mitä jo osasit tehdä päivän työtehtävistä - mitä pitää vielä opetella?
  • 4. Mitkä työt ovat mukavia ja mitkä tuntuivat hankalilta?
  • 5. Miten yhteistyö työkavereiden ja asiakkaiden kanssa sujuu?
  • 6. Kerro ilon aiheista ja harmeista.

torstai 24. helmikuuta 2011

TOP VILLE

36 kommenttia:

  1. Minun tavoitteeni tälle työssäoppimisjaksolle on olla ahkera töissä ja minun on pidettävä huolta siitä, että saan työtehtäviin mahdollisimman selkeitä ohjeita. Tavoitteena on myös se, että nautin kaikista työpäivistä ja muistan välillä pitää taukoja, etten rasita itseäni.

    VastaaPoista
  2. 7.3.2011 Tämä eka työpäivä sujui erittäin kivasti.

    Opittavaa ei ollut, koska kaikki oli tuttua ainakin tänään. Olin tuttuun tapaan tiskissä ja vein puhtaita astioita paikoilleen ja hyvin meni. Tahtia ei haitannut sekään, että välillä oli sähkökatko jostakin syystä. Työtehtävät olivat tosi helppoja ja yhteistyö sujui yhtä loistavasti, kuin syksylläkin. Oli kieltämättä kiva tulla työssäoppimaan ABC Kuorttiin ja harmeja ei juurikaan ollut.

    VastaaPoista
  3. Tämäkin työpäivä meni loistavasti. Tänä päivänäkin olin tiskissä ja vein puhtaita astioita paikoilleen ja eilen ja tänään muistin pitää pausseja. Henkilökunnan kanssa yhteistyö sujui mukavasti ja ei ollut harmin harmia ja opittavaa ei ollut.

    VastaaPoista
  4. Minulla meni tänäänkin kaikki oikein hienosti töissä. Olin nytkin tiskissä ja vein puhtaita astioita ja muita tiskejä paikoilleen. Olisi kyllä välillä kiva tehdä muitakin töitä, kuin olla tiskissä, mutta ei se mitään. Joka tapauksessa yhteistyössä ei ollut valittamista ja ei ollut murheen häivää.

    VastaaPoista
  5. Työpäivä sujui erittäin kivasti. Olin nytkin tiskissä ja vein puhtaita astioita ja muita tiskejä paikoilleen. Pidin välillä taukoja ja jaksoin siten jatkaa töitä. Yhteistyö sujui ihan erinomaisesti ja murheita ei ollut.

    VastaaPoista
  6. Tänäänkin meni oikein kivasti työpäivä. Tänään olin tiskissä ja uutena hommana purin tavaroita ja laitoin niitö hyllyihin kaupan puolella elikkä vaihtelu virkisti, kun ei tarvinnut tehdä samoja hommia. Murheita ei ollut ja yhteistyössä ei ollut mitään vikaa.

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Tämä työpäivä sujui oikein kivasti. Tänään olin tuttuun tapaan tiskissä ja vein astioita ja muita tiskejä paikoilleen. Opin tänään, että kaikki muovikulhot eivät kuulu leipomoon, vaan sinne missä tehdään hampurilaisia. Yhteistyö sujui mukavasti ja murheita ei ollut lainkaan.

    VastaaPoista
  9. Hyvin meni tänäänkin työpäivä. Olinpa taasen tiskissä ja vein astioita ja muita tiskejä paikoillee. Tänään ei ollut opittavaa ja yhteistyö oli oikein sujuvaa enkä ollut mistään asiasta harmistunut

    VastaaPoista
  10. Tämäkään ei ollut hullumpi työpäivä. Olin taas tiskissä ja vein myös tiskejä paikoilleen. Yhteistyö henkilökunnan kanssa sujui edelleen oikein kivasti ja ei ollut murheita. Jatkan samaan malliin.

    VastaaPoista
  11. Tämäkin työpäivä sujui hienosti ja nautin työnteosta, niin kuin edellisinä työpäivinä. Tänään olin tiskissä ja vein nytkin astioita ja muita tiskejä paikoilleen ja toin tiskiin muutamia likaisia astioita. Yhteistyössä ei ollut mitään valittamista ja ei ollut yhtään huolen aihetta.

    VastaaPoista
  12. Viikon viimeinen työpäivä sujui erittäin hyvin. Tänään olin tiskissä sekä laitoin astioita ja muita tiskejä omille paikoille ja sen lisäksi laitoin ruoantähteitä biojätteisiin. Yhteistyö oli sujuvaa ja mikään ei harmittanut.

    VastaaPoista
  13. Tämä työpäivä sujui erittäin hienosti. Tänäänkin olin tiskissä ja vein tiskejä paikoilleen ja vein roska- ja biojätepusseja jätteen keräyspisteisiin, jotka sijaitsevat saman katon alla. Yhteistyö sujui mainiosti ja ei ollut huolia.

    VastaaPoista
  14. Tämäkin työpäivä sujui erittäin hyvin. Tänäänkin olin tiskissä ja laitoin astioita ja muita tiskejä paikoilleen. Yhteistyö sujui tosi hienosti, kuten aina ja mikään ei harmittanut.

    VastaaPoista
  15. Hyvin meni tämäkin työpäivä. Olin tänäänkin tiskissä ja vein astioita ja muita tiskejä paikoilleen ja olen ruvennut viemään samassa rakennuksessa sijaitsevaan leipomoon sen omia tiskejä. Tänäänkin oli hyvä yhteishenki ja mikään ei harmittanut.

    VastaaPoista
  16. Tämä työpäivä meni erittäin loistavasti. Olin tuttuun tapaan tiskissä ja vein puhtaita astioita ja muita tiskejä omille paikoilleen. yhteistyö sujui mallikaasti ja ei ollut huolen häivää.

    VastaaPoista
  17. Työviikko saatiin hyvin päätökseen. Viikon viimeisenä työpäivänä olin tiskissä ja täytyy sanoa, että tiskejä oli tavallista enemmän kuin muina päivinä, mutta kävin kuitenkin rohkeasti työhön ja vein puhtaat tiskit paikoilleen. Yhteistyössä ei ollut nytkään valittamista ja ei ollut huolia. Ei muuta, kuin viikonlopun viettoon!

    VastaaPoista
  18. Työpäivä meni oikein erinomaisesti. Tänäänkin minä olin tiskissä ja vein astioita ja muita tiskejä paikoilleen ja pidin tietenkin välillä taukoja. Yhteistyössä oli nytkin havaitavissa silkkaa sujuvuutta ja eivätkä huolet painaneet.

    VastaaPoista
  19. Työpäivä meni oikein kivasti ja ilman mitään kommelluksia. Ennen työpäivää minä menin varttia vaille yhdeksäksi hammaslääkäriin johon aika oli varattu muutamia viikkoja aiemmin. Kun menin työpaikalle niin jatkoin tiskihommia ja tiskit laitoin paikoilleen. Yhteistyö sujui nytkin erittäin hienosti ja murheita ei ollut.

    VastaaPoista
  20. Työpäivä meni oikein loistavasti. Olin tänäänkin tiskissä ja vein puhtaita tiskejä paikoileen ja lisäksi laitoin ruoan tähteitä biojätteisiin. Opittavaa ei ole ollut ja yhteistyö jatkui hyvänä eikä ollut harmeja.

    VastaaPoista
  21. hei Ville
    Terveiset Englannista Ritvalta ja Samuelilta. Kaikki on erilaista täällä. Ilmakin outo, yhtään lunta ei ole ole ja sataa vettä.
    Hienosti näyttää sinun työharjoittelu sujuneen, jatka samaan malliin.
    Ritva

    VastaaPoista
  22. Hienosti meni nytkin työpäivä. Tänäänkin olin tiskissä ja lisäksi olin viemässä biojätteitä keräyspisteesee. Sitten laitoin ruoantähteitä biojätteisiin ja jatkoin tiskihommia sekä laitoin puhtaita tiskejä paikoilleen. Yhteistyö oli mallikelpoista eikä mikään harmittanut.

    VastaaPoista
  23. Viikon viimeinen työpäivä meni erittäin hienosti. Olin taasen tiskissä ja laitoin tiskejä paikoilleen ja vein myös täyden roskapussin jätepisteeseen. Yhteistyö sujui hyvin ja harmeja ei ollut. Oikein hyvää työssäoppimista sinne Englantiin Ritva ja Samuel!

    VastaaPoista
  24. Viikon ensimmäinen työpäivä meni oikein kivasti. Olin tuttuun tapaan tiskissä ja vein tiskejä paikoilleen ja en ole yleensä vienyt kahvikuppeja ja juomalaseja paikoilleen, mutta nyt minä vein niitäkin paikoilleen, sekä laitoin ruoantähteet biojätteisiin. Yhteistyö sujui mutkattomasti ja ei ollut mitään aihetta olla harmissaan.

    VastaaPoista
  25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  26. Tämä päivä meni hyvin, kuten aina ja opin sellaisen seikan että muun muuassa salaattikastikepullojen korkeille on ihan erillinen säilytyspaikka. Olin taas tiskissä ja vein astioita ja muita tiskejä paikoilleen, vaikka niitä olikin välilä paljonkin. Yhteistyössä ei ollut mitään vikaa ja ei harmittanut lainkaan mikään asia.

    VastaaPoista
  27. Hienosti meni tämäkin päivä. Minä jatkoin tänäänkin tiskissä työskentelyä ja vein astioita ja muita tiskejä omille paikoilleen. Yhteistyössä ei ollut mitään moitittavaa ja ei ollut murheita. Tästä on hyvä jatkaa!

    VastaaPoista
  28. Tässäkään työpäivässä ei ollut mitään valittamista eli toisin sanoen päivä meni oikein kivasti. Minä olin nytkin tiskissä ja tiskejä laittelin jälleen paikoilleen ja vein myös kahvi kuppeja ja juomalaseja paikoilleen koreissa. Henkilökunnan kanssa oli hyvä yhteishenki ja ei ollut juurikaan harmin harmia.

    VastaaPoista
  29. Nytkin päivä meni oikein upeasti. Oli taas samoja hommia, kuin edellisinä päivinä eli olin tiskissä ja laitoin puhtaat tiskit paikoillee. Kävin nytkin rohkeasti työhön vaikka tiskejä oli välillä paljonkin. Hyvähän se oli, että tänäänkin riitti töitä. Yhteistyö sujui loistavasti ja murheita ei ollut lainkaan.

    VastaaPoista
  30. Viimeinen työssäoppimisviikko lähti oikein hyvästi käyntiin. Minä olin tiskissä ja vein tiskejä paikoilleen ja välillä vein biojätteitä biojätteiden keräyspisteeseen. Yhteistyössä ei ollut lainkaan parantamisen varaa ja minua ei huolettanut mikään asia.

    VastaaPoista
  31. Tämäkin työpäivä meni oikein hyvin. Olin tänäänkin tiskissä ja laitoin puhtaita tiskejä paikoilleen. Työpäivä loppui jo kello yhdeltä kun puoli kahteen piti lähteä hammaslääkäriin paikkaamaan reikiintynyt hammas. Se oli jo sovittu paria viikkoa aiemmin. Joka tapauksessa yhteistyö oli mallikasta ja ei harmittanut mikään asia.

    VastaaPoista
  32. Ei voi muuta sanoa, kuin että työpäivä meni erottäin loistavasti. Tuttuun tapaan minä olin tiskissä ja tiskejä laitoin paikoilleen sekä pistin ruuantähteitä biojätteisiin. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja tuttuun tapaan mikään asia ei harmittanut.

    VastaaPoista
  33. Tänäänkin meni oikein hyvin töissä. Minä olin tiskissä ja laitoin puhtaita tiskejä, myös puhtaita ruokailuvälineitä paikoilleen, vein roskia jätepisteisiin ja minä hain likaisia tiskejä tiskattavaksi. Yhteistyö oli varsin sujuvaa ja huolia ei ollut.

    VastaaPoista
  34. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  35. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  36. Tämä vihoviimeinen työpäivä meni erinomaisesti. Olin nytkin tiskissä ja vein puhtaita tiskejä, mukaan lukien kahvikuppeja ja juomalaseja paikoilleen, laitoin ruuantähteitä biojätteisiin ja lopuksi ABC-Kuortin johtajan kanssa oli palautekeskustelu. Yhteistyö näin viimeisenä työpäivänä, joka päättyi puoli tuntia aikaisemmin, sujui tosi hienosti ja ei ollut yhtään murheen aihetta. On kieltämättä kiva palata takaisin kouluun maanantaina!

    VastaaPoista