Palko 12

Palko 12
kevät 2010

Apukysymyksiä päiväkirjan tekoon

  • 1. Mitä opit tänään?
  • 2. Kerro, mitä työtehtäviä teit ja miten ne mielestäsi sujuivat.
  • 3. Mitä jo osasit tehdä päivän työtehtävistä - mitä pitää vielä opetella?
  • 4. Mitkä työt ovat mukavia ja mitkä tuntuivat hankalilta?
  • 5. Miten yhteistyö työkavereiden ja asiakkaiden kanssa sujuu?
  • 6. Kerro ilon aiheista ja harmeista.

torstai 24. helmikuuta 2011

TOP NIINA

36 kommenttia:

  1. toivosi että pääsisi lasten kanssa ulkoilemaan

    VastaaPoista
  2. MINUN TAVOITEENI ON TYÖHARJOITTELUN AIKANA SELÄISIÄ ETTÄ:

    minä haluaisin haluaisin lapsia autta laittamaan ulkoiluvaateet päälle riisumaan, pukemaan ja siivomista.

    VastaaPoista
  3. MINUN PÄIVÄKIRJANI
    maanantai 7.3.2011
    Menen tällä viikolla isin kyydillä. Ensiksi minä tutustuin siihen päiväkotiin. Sitten minä pyyhin lasten lokeroita. Sitten minä pesin vessan lavuaaria. Sitten minä avasin pikku ikkunan. Sitten minä pyyhin nukkuma tilassa sängyn laidat. Sitten minä pyyhin hyllyn ja peilin nukkuma tilassa. Sitten minä imuroin matot ja lattia lasten ruokailu tilassa. Sitten minä imuroin maton lasten koti leikki tilassa ja pyyhin froteepyyhkeellä lattia. Sitten imuroin maton rakennus tilassa ja lattian. Sitten minä imuroin matot eteisettä ja lattia. Sitten minä imuroin maton tuulikaapista. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli keitetyt perunat, keitetyt kukkakaalia ja nakkikastiketta. Sitten minä pyyhin pöytiä ja tuolit. Sitten minä nostin tuolit pöydille. Sitten minä pesin vessanpönttöön. Sitten minä pyyhin froteepyyhkeellä henkilökunnan pukuhuoneen lattian. Sitten minä taitelin lattiapyyhkeitä. Sitten minä silitin lasten tyynyliinoja ja taitelin ne. Ukki ja mummo kävivät minua hakemassa. Työtehtävät sujuivät hyvin. Ei ollut harmia. Työkavereiden kanssa yhdeis työ meni hyvin. kaikki tuntuvat helpota päitsi pyykien psukone en ole tutustunut

    VastaaPoista
  4. 8.3, 9.3 ja 10.3.2011
    Olen kippeänä.

    VastaaPoista
  5. perjantai 11.3.2011
    Ensiksi minä haettiin pientenpuolelta lelut. Sitten minä pesin niittää. Sitten minä kuivasin ne. Sitten minä laitoin ne lelulaatikkoon. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli kanakeittoa ja vihersalaattia ja jälkiruokana oli banaania. Sitten lelujen pesu jatkui. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten minä pesin henkilökunnan vessanpöntön ja lavuaarin. Sitten minä pesin henkilökunnan pukuhuoneen lavuaarin. Sitten ukki ja mummo kävivät minua hakemassa. SEMMOINEN OLI MINUN EKAVIIKKO.

    VastaaPoista
  6. maanantai 14.3.2011
    Menen taksin kyydillä töihin. Ensiksi minä pesin leluja ja kuivasi niitä. Sitten minä pyyhin pöytiä ja tuolit. Sitten minä imuroin maton ja lattia pikkukeittiössä. Sitten minä imuroin maton ja lattia rakennustilasta. Sitten minä imuroin lattia käytävältä. Sitten minä imuroin matot ja lattia eteisestä ja tuulikaapista. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli keitetyt peruna, jauhelihakastiketta. Sitten minä jatkoin lelujen pesua ja kuivamista. Sitten minä pesin lavuaarin lasten vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin henkilökunnan vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin henkilökunnan pukuhuoneesta. Taksi tulee minua hakemaan töistä.

    VastaaPoista
  7. tiistai 15.3.2011
    Ensiksi minä pesin leluja ja kuivasi ne. Sitten minä imuroin lattia. Sitten minä imuroin maton. Sitten minä lakaisin tuulikaapista kivet pois. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli keitetyt perunat, tillikastike ja lihapullia. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten lelujen jatkuipi ja kuivaminen. Sitten minä pyyhin pöytiä. Sitten minä pesin vessanpönttöön. Sitten minä pesin potan. Sitten minä tyhjensin roskikset. Sitten minä värittelin.

    VastaaPoista
  8. keskiviikko 16.3.2011
    Ensiksi minä pesin leluja. Sitten minä imuroin lattia. Sitten minä imuroin maton. Sitten minä lakaisin tuulikaapista kivet pois. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli jauhelihakeitto. Sitten lelujen jatkuipi ja kuivaminen. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten minä pyyhin pöytiä ja tuolit. Sitten minä pyyhin ovet. Sitten minä pesin henkilökunnan vessanpönttöön ja lavuaarin. Sitten minä pesin lavuaarin henkilökunnan pukuhuoneesta. Sitten minä jatkoin lelujen pesua.

    VastaaPoista
  9. torstai 17.3.2011
    Ensiksi minä pesin leluja. Sitten minä järjestelin kirjahyllyä. Sitten minä pyyhin pölyt hyllyiltä, ikkunapuitteet, tuolit, oven ja television. Sitten minä imuroin lattia. Sitten minä imuroin maton. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli perunamuusi, karjalanpaisti ja vihersalaatti. Sitten lelujen jatkui. Sitten minä käynnistin pyykinpesukoneen. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten minä lakaisin lattia. Sitten minä pyyhin froteepyyhkeellä lattia. Sitten minä pyyhin ovet. Sitten minä tyhjensin roskiksen. Sitten minä pesin potat. Sitten minä pyyhin oven ja kahvat. Sitten minä pesin henkilökunnan vessanpönttöön, lavuaarin ja lattia. Sitten minä jatkoin lelujen pesua ja kuivamista.

    VastaaPoista
  10. perjantai 18.3.2011
    Ensiksi minä pesin leluja. Sitten minä järjestelin kirjahyllyä. Sitten minä pyyhin pölyt hyllyiltä, ikkunapuitteet, tuolit, oven. Sitten minä imuroin lattia ja maton tuulikaapista. Sitten minä imuroin maton. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli makaronikanapata ja vihersalaatti. Sitten lelujen kuivaminen jatkui. Sitten minä vein lelut paikoilleen. Sitten minä laitoin kahvin tippumaan. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten minä pyyhin ovet. Sitten minä pyyhin oven ja kahvat. Sitten minä pesin henkilökunnan vessanpönttöön, lavuaarin ja lattia. Sitten minä jatkoin lelujen pesua.
    SEMMOINEN OLI MINUN TOINEN VIIKKO

    VastaaPoista
  11. maanantai 21.3.2011
    Ensiksi minä huuhtelen ja kuivasin leluja. Sitten minä meniin syömään ja ruokana oli keitetyt perunat, lihapullia, vesimeloni vihersalaattia ja ruskeakastike. Sitten minä kuivasin leluja. Sitten minä laitoin pyykit kuivumaan kuivauskaapin. Sitten minä jatkoin lelujen kuivamista. Sitten minä pesin lavuaarin lasten vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin henkilökunnan pukuhuoneesta. Sitten minä pesin leluja, huuhtelin ja kuivasin.

    VastaaPoista
  12. tiistai 22.3.2011
    Ensiksi minä huuhtelen ja kuivasin leluja. Sitten minä meniin syömään ja ruokana oli keitetyt perunat, currykala kastike ja porkkanaraaste. Sitten minä kuivasin leluja. Sitten minä jatkoin lelujen kuivamista. Sitten minä tyhjensin roskikset lasten ja aikuisten vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten minä pyyhin peilin oven lasten vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin, vessanpönttöön ja lattia henkilökunnan vessasta. Sitten minä pesin leluja, huuhtelin ja kuivasin. Sitten minä kastelin kukat.

    VastaaPoista
  13. hei Niina

    Viime viikolla nähtiinkin ja juteltiin pitkään porukalla päiväkodin johtajan ja ohjaajasi kanssa. Hyvin sinulla tuntuu sujuvan siellä. Monenlaisia töitä olet saanut tehdä ja leluja tuntuu riittävän.. Lelujen pesu on tärkeää varsinkin näin flunssa-aikana kevättalvella.

    Oletteko suunnitelleet milloin menet eskareita pukemaan. Sovimmehan, että annat asiakkkaan avustamisen näyttösi eskarin puolella.

    Hyvää loppuviikkoa sinulle. Minä olen 2 seuraavaa viikkoa Englannissa Samuelin kanssa, mutta luen blogia sieltä käsin.

    Ritva

    VastaaPoista
  14. keskiviikko 23.3.2011
    Ensiksi minä imuroin liikuntasalin. Sitten minä huuhtelen ja kuivasin leluja. Sitten minä autoin lapsia pukumaan ulkovaateet ja kengät. Sitten minä imuroin matto eteisaulasta ja lattia. Sitten minä imuroin tuulikaapista matto ja lattia. Sitten minä meniin syömään ja ruokana oli perunamuusi, pinaattiletut ja makaroni kinkku, porkkana salaatti. Sitten minä kuivasin leluja. Sitten minä jatkoin lelujen kuivamista. Sitten minä pyyhin pöydät, tuolit ja tuolienjalat.
    Sitten minä nostin tuolit pöydille. Sitten minä pyyhin oven lasten vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin lasten vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin, vessanpönttöön ja lattia. Sitten minä pesin lavuaarin, vessanpönttöön ja lattia henkilökunnan vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin(lastenruokailutilasta). Sitten minä pesin lavuaarin ja pyyhin oven pukuhuoneesta. Sitten minä pyyhin leluja(puu).

    VastaaPoista
  15. torstai 24.3.2011
    Ensiksi minä pyyhin lasten lokeroita. Sitten minä laitoin lasten kirjat järjestykseen. Sitten minä pyyhin pöydät ja nostin tuolit pöydille. Sitten minä imuroin matot ja lattia eteisaulasta. Sitten minä imuroin maton ja lattia tuulikaapista. Sitten imuroin lattia henkilökunnan pukuhuoneesta. Sitten minä imuroin maton tuulikaapista. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli jauhelihaperunasoselaatikkoa ja vihersalaattia. Sitten minä pyyhin pöytiä ja tuolit. Sitten minä nostin tuolit pöydille. Sitten minä huuhtelin, pesen ja kuiva lastenleluja. Sitten minä pyyhin leluja. Sitten minä taitelin lastenruokalappuja.

    VastaaPoista
  16. perjantai 25.3.2011
    Ensiksi minä imuroin nukarin. Sitten minä pyyhin pölyt nukarista ja oven. Sitten minä imuroin lasten ruokailutilan. Sitten minä pyyhin lastenlokeroita.
    Sitten minä menin syömään ja ruokana oli kasvissosekeitto. Sitten minä pesin leluja. Sitten minä kuivasin lelut. Sitten minä vein lelut paikoilleen. Sitten minä kastelin kukat.
    SEMMOINEN OLI MINUN KOLMAS VIIKKO

    VastaaPoista
  17. maanantai 28.3.2011
    Ensiksi minä pyyhin lasten lokerikot. Sitten minä pyyhin pöydät ja tuolit. Sitten minä nostin tuolit pöydille. Sitten minä pyyhin pölyt pikkukeittiöstä. Sitten minä pyyhin pölyt rakennustilasta. Sitten minä imuroin lasten ruokailutilan. Sitten minä katoin lapsille pöydät valmiiksi.
    Sitten minä menin syömään ja ruokana oli makaronilaatikkoa, keitetyt porkkanasuikaleita ja punakaali appelsiinisalaattia. Sitten minä pesin lavuaarin tupsujen puolelta. Sitten minä pesin vessanpönttöön luppakorvienpuolelta. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten minä pesin lavuaarin karvatassujen puolelta. Sitten minä kuivasin lelut. Sitten minä kastelin kukat.

    VastaaPoista
  18. tiistai 29.3.2011
    Ensiksi minä imuroin lattia nukarista. Sitten minä imuroin maton nukarista. Sitten minä imuroin maton eteisestä. Sitten minä imuroin lattia eteisestä. Sitten minä imuroin lattia ruokailutilasta purjehäntien puolelta. Sitten minä autoin lapsia pukemaan ulkoiluvaateet päälle. Sitten minä imuroin lattia inva
    vessa. Sitten minä menin syömään ja ruokana oli kalakeittoa, kinkkua, tuorekurkkua ja karjalanpiirakka. Sitten minä pesin leluja ja kuivasi. Sitten minä pesin lavuaarin luppakorvienpuolelta. Sitten minä pesin lavuaarin. Sitten minä pesin vessanpönttöön karvatassujen puolelta. Sitten minä tyhjensin roskakori henkilökunnan vessasta. Sitten minä tyhjensin roskikset pukuhuoneesta. Sitten minä pesin pukuhuoneen vessanpönttöön. Sitten minä kuivasin lelut. Sitten minä vein lelut paikoilleen. Sitten minä pyyhin oven kahvat, laatikon kahvat, pöydän ja oven kahvat pyykkitilasta.

    VastaaPoista
  19. keskiviikko 30.3.2011
    Ensiksi minä imuroin liikuntasalin. Sitten minä pyyhin lasten lokerikot. Sitten minä imuroin lattia ja maton koti leikkitilasta. Sitten minä autoin lapsia pukemaan ulkovaateet päälle. Sitten minä imuroin lasten ruokailutilan. Sitten minä laitoin ruokalaput kuivumaan. Sitten meniin syömään ja ruokana oli kanakastike, keitetyt perunat, mustaherukkahilloa, ohra ja feta tomaatti salaatti. Sitten minä pesin leluja ja kuivasin. Sitten pesi lavuaarin luppakorvien puolelta. Sitten minä pesin vessanpönttöön ja potat tupsujen puolelta. Sitten minä kuivasin leluja. Sitten minulla oli tauko. Sitten minä jatkoin lelujen kuivamista.

    VastaaPoista
  20. hei
    Terkut Englannista. Kirjoitin äsken pitkän jutun sinulle, mutta se ei lähtenyt, yritän nyt uudelleen.

    ritva

    VastaaPoista
  21. hei uudelleen.

    Nyt toimii, näemmä.
    Olet tehnyt monipuolisesti erilaisia töitä, hienoa.Näyttöä vartenkin olet jo harjoitellut, upeaa. Soitin Anjalle viime perjantaina ja kuulin, että sinulla on mennyt hienosti siellä.
    Täällä Englannissa ei ole lunta, sataa vettä ja lämmintä on yli 10 astetta.
    ritva

    VastaaPoista
  22. torstai 31.3.2011
    Ensiksi minä imuroin lattia ja maton televisiokatseluhuoneesta. Sitten minä autoin lupikseen lapsia pukemaan ulkovaateet päälle. Sitten minä pyyhin pöydät ja tuolit. Sitten minä nostin tuolit pöydille. Sitten minä imuroin maton ja lattia tuulikaapista. Sitten minä imuroin matot ja lattia eteisestä. Sitten menin syömään ja ruokana oli peruna, kalamureketta, ruskeakastike ja salaatti. Sitten minä pesin ja huuhtelin leluja. Sitten minä pesin lavuaarin lupikseen puolelta. Sitten minä otin lattia froteepyyhkeellä karvatassujen puolelta. Sitten minä kuivasin leluja. Sitten minä vein lelut paikoilleen. Sitten minä pyyhin nukkeöiden kasvot, kädet ja jalat. Sitten minä pyyhin kenkäteline karvatassujen puolelta.

    VastaaPoista
  23. perjantai 1.4.2011
    Ensiksi minä pyyhin pöydät eskarin puolelta. Sitten minä imuroin lattia eskarin puolelta. Sitten minä imuroin lattia ja maton nukarista tupsujen puolelta. Sitten minä imuroin lattia ruokailutilasta tupsujen puolelta. Sitten minä autoin lupikseen lapsia pukemaan ulkovaateet päälle. Sitten minä pyyhin pöydät ja tuolit tupsujen puolelta. Sitten minä nostin tuolit pöydille tupsujen puolelta. Sitten minä imuroin maton ja lattia tuulikaapista tupsujen puolelta. Sitten minä imuroin matot ja lattia eteisestä tupsujen puolelta. Sitten minä laitoin froteepyyhkeet kuivumaan. Sitten menin syömään ja ruokana oli uuniohrapuuro ja marjakiisseliä. Sitten minä pyyhin pöydät ja tuolit tupsujen puolelta. Sitten minä pesin lavuaarin tupsujen puolelta. Sitten minä pesin lavuaarin lupikseen puolelta. Sitten minä otin lattia froteepyyhkeellä lupikseen puolelta. Sitten minä pesin vessanpönttöön karvatassujen puolelta. Sitten minä pyyhin oven kahvat karvatassujen puolelta. Sitten minä pesin lavuaarin ja vessapönttöön henkilökunnan vessasta. Sitten minä pyyhin oven kahvat henkilökunnan vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin ja vessanpönttöön pukuhuoneesta. Sitten minä pyyhin ovet pukuhuoneesta. Sitten minä viikkasin froteepyyhkeet. Sitten minä viikkasin ruokalaput.

    VastaaPoista
  24. maanantai 4.4.2011
    Olen sairaana.

    VastaaPoista
  25. tiistai 5.4.2011
    Ensiksi minä pesin palloja. Sitten minä autoin karvatassujen lapsia pukemaan ulkoiluvaateet päälle. Sitten minä pesin vessanpönttöön ja lavuaarin. Sitten minä autoin yhdelle luppiksen lapselle rukkaset ja kurarukkaset käsiin. Sitten minä huuhtelin leluja. Sitten pyyhin pöydät ja tuolit tupsujen puolelta. Sitten minä nostin tuolit pöydille tupsujen puolelta. Sitten pesin lavuaarin ja pyyhin koko oven tupsujen puolelta. Sitten pesin lavuaarin lupikseen ruokailutilasta. Sitten pesin lavuaarin ja pyyhin ovenkahva lupikseen puolelta. Sitten pesin lavuaarin ja vessanpönttöön ja pyyhin ovenkahva henkilökunnanvessasta. Sitten pesin lavuaarin ja pyyhin ovenkahva karvatassujen ruokailutilasta. Sitten minä tyhjensin roskiksen pukuhuoneesta. Sitten minä pesin lavuaarin ja pyyhin ovenkahva pukuhuoneesta. Sitten minä kastelin kukat. Sitten minä viikkasin ruokalaput.

    VastaaPoista
  26. hei
    Olet todella hienosti ja ahkerasti kirjoittanut tahan blogiin, hienoa. Milloin sinun nayttosi on, joko olette sopineet paivan jo.
    Ritva

    VastaaPoista
  27. keskiviikko 6.4.2011
    Ensiksi minä pyyhin lasten lokerikot luppiksen puolelta. Sitten minä imuroin lattia ja maton koti leikkitilasta luppiksen puolelta. Sitten minä luppiksen lapsia autoin pukemaan ulkovaateet päälle. Sitten minä imuroin lasten ruokailutilan lupikseen puolelta. Sitten minä imuroin maton ja lattia tuulikaappista luppakorvien puolelta. Sitten minä imuroin lattia henkilökunnan tuulikaappista. Sitten minä meniin syömään. Sitten minä pesin lavuaarin ja pyyhin koko oven tupsujen puolelta. Sitten minä pesin lavuaarin luppakorvien puolelta. Sitten pesi lavuaarin ja pyyhin koko oven luppakorvien ruokailutilasta. Sitten minä pesin lavuaarin ja pyyhin koko oven luppakorvien vessasta. Sitten minä pesin vessanpönttö karvatassujen puolelta. Sitten minä pesin vessanpönttöön pukuhuoneesta. Sitten minä silitin tyynyliinoja ja viikkasin ja laitoin ne kaappiin.

    VastaaPoista
  28. torstai 7.4.2011
    Ensiksi minä pyyhin lasten lokeroita karjatassujen puolelta. Sitten minä autoin lapsia pukemaan ulkovaateet päälle karvatassujen puolelta. Sitten minä laitoin kylpypyyhkeet kuivumaan. Sitten minä laitoin siivousliinat kuivumaan.
    Sitten minä imuroin maton ja lattia tuulikaapista. Sitten minä järjestelin kirjat. Sitten minä imuroin lattia ja maton televisiokatseluhuoneesta. Sitten minä lakaisin lattia tupsujen puolelta. Sitten minä otin lattia froteepyyhkeellä tupsujen puolelta. Sitten minä pesin lavuaarin luppakorvien ruokailutilasta. Sitten minä pesin lavuaarin luppakorvien vessasta. Sitten pesin lavuaarin ja vessanpönttöön henkilökunnan vessasta. Sitten minä pesin leluja. Sitten minä laitoin lattiapyyhkeet kuivumaan. Sitten minä huuhtelin leluja. Sitten minä viikkasin ruokalaput. Sitten minä viikkasin siivousliinat. Sitten minä viikkasin lattiapyyhkeet. Sitten minä vein siivousliinat ja lattiapyyhkeet siivouskomeroon.

    VastaaPoista
  29. perjantai 8.4.2011
    Ensiksi minä pyyhin kuivauskaappiin tupsujen puolelta. Sitten minä pyyhin kenkäteline tupsujen puolelta. Sitten minä pyyhin pölyt nukarista tupsujen puolelta. Sitten minä imuroin lattia ja maton nukarista tupsujen puolelta. Sitten minä imuroin lattia ruokailutilasta tupsujen puolelta. Sitten minä imuroin matot ja lattia eteisestä tupsujen puolelta. Sitten minä imuroin maton ja lattia tuulikaapista tupsujen puolelta. Sitten minä pyyhin lokerikot tupsujen puolelta.
    Sitten menin syömään. Sitten minä lakaisin ruokailutilan lattia tupsujen puolelta. Sitten minä pesin lavuaarin ja pyyhin koko oven ja pyyhin pelin tupsujen vessasta. Sitten minä pesin lavuaarin luppakorvien ruokailutilasta. Sitten minä pesin lavuaarin ja pyyhin oven ja pyyhin pelin luppakorvien vessasta. Sitten pesin lavuaarin ja vessanpönttöön ja pyyhin oven kahvan henkilökunnan vessasta. Sitten minä pesin vessanpönttö ja lavuaarin karvatassujen puolelta. Sitten minä pesin vessanpönttöön pukuhuoneesta.
    Sitten minä viikkasin ruokalaput.
    SEMMOIN OLI MINUN VIIDES VIIKKO

    VastaaPoista
  30. maanantai 11.4.2011
    Ensiksi minä pyyhin lasten lokerikot. Sitten minä järjestin kirjat televisiokatseluhuoneesta. Sitten minä autoin lapsia pukemaan ulkovaateet päälle karvatassujen puolelta. Sitten minä pyyhin pölyt televisiokatseluhuoneesta karvatassujen puolelta. Sitten minä pyyhin pölyt rakennustilasta karvatassujen puolelta. Sitten minä imuroin lasten ruokailutilan karvatassujen puolelta. Sitten minä menin syömään.
    Sitten minä pyyhin pöydät ja tuolit tupsujen puolelta. Sitten minä pesin lavuaarin luppakorvienpuolelta. Sitten minä pesin lavuaarin luppakorvienpuolelta. Sitten minä keitin kahvit. Sitten minä lakaisin ruokatilan lattia karvatassujen puolelta. Sitten minä viikkasin ruokalaput. Sitten minä kastelin kukat.

    VastaaPoista
  31. tiistai 12.4.2011
    Sitten minä pesin leluja. Sitten minä pyyhin autoja. Sitten minä autoin lapsia pukemaan ulkovaateet päälle luppakorvia. Sitten menin syömään ja ruokana oli kalamureketta, peruna, tillikastike ja salaatti. Sitten minä autoin luppakorvien lapsia riisumaan ulkovaateet pois. Sitten minä pyyhin hyllyt tuulikaapista luppakorvien puolelta. Sitten minä pesin luppakorvien vessasta lavuaarit ja pyyhin koko oven. Sitten minä pesin vessanpönttöön ja pyyhin oven kahvat karvatassujen puolelta. Sitten minä pesin lavuaarin henkilökunnan vessasta ja pyyhin oven kahvat. Sitten minä pesin vessanpönttöön ja lavuaarin pukuhuoneesta ja pyyhin oven kahvat. Sitten minä vein lelut paikoilleen. Sitten minä pyyhin pölyt pyykkituvasta ja pyyhin oven kahvat.

    VastaaPoista
  32. keskiviikko 13.4.2011
    Ensiksi minä pyyhin lokeroita. Sitten minä autoin luppakorvien lapsia pukemaan ulkovaateet päälle. Sitten minä pyyhin pöydät ja tuolit. Sitten minä nostin tuoli pöydille. Sitten minä imuroin lattia ruokailutilassa. Sitten minä pyyhin pölyt koti leikkitilasta. Sitten minä laskin tuolit lattialle. Sitten minä vein ruokalapput pyykiin. Sitten minä lakaisin ruokatilan lattia tupsujen puolelta. Sitten minä lakaisin ruokatilan lattia luppakorvien puolelta. Sitten minä laitoin siivousliinat kuivumaan. Sitten minä pesin lavuaarin karvatassujen ruokailutilasta. Sitten minä otin roskat. Sitten minä pesin lavuaarit ja pyyhin oven kahvat karvatassujen vessasta. Sitten minä otin roskat henkilökunnan vessasta. Sitten minä otin roskat pukuhuoneesta. Stten minä viikkasin rokalappuja. Sitten minä lakaisin lattia eskarin puolelta. Sitten minä pelasin yhden lasten kanssa kalapeliä.

    VastaaPoista
  33. torstai 14.4.2011
    Ensiksi minä moppasin liikuntasalin lattia. Sitten minä viikkasin ruokalappuja. Sitten minä pyyhin lasten lokerikot karvatassujen puolelta. Sitten tulin nuhaiseksi.

    VastaaPoista
  34. perjantai 15.4.2011
    Olen sairaana
    SEMMOINEN OLI MINUN KUUDES VIIKKO

    VastaaPoista
  35. PÄIVÄKODIN RYHMÄ NIMET OVAT:
    • pienet =tupsuhännät
    • varahoitopiste= purjehännät
    • isommat lapset= luppakorvat
    • esikoululaiset= nöpönenät

    VastaaPoista