Palko 12

Palko 12
kevät 2010

Apukysymyksiä päiväkirjan tekoon

  • 1. Mitä opit tänään?
  • 2. Kerro, mitä työtehtäviä teit ja miten ne mielestäsi sujuivat.
  • 3. Mitä jo osasit tehdä päivän työtehtävistä - mitä pitää vielä opetella?
  • 4. Mitkä työt ovat mukavia ja mitkä tuntuivat hankalilta?
  • 5. Miten yhteistyö työkavereiden ja asiakkaiden kanssa sujuu?
  • 6. Kerro ilon aiheista ja harmeista.

lauantai 30. lokakuuta 2010

Joulu

ajatella jouluun ei ole kahta kuukautta kun on joulu. . kysymys kuuluukin miten meinaatte valmistella joulua ja viettää?






perjantai 22. lokakuuta 2010

Leenalta terveisiä

Hei kaikki!
Vihdoin ja viimein löysin minäkin tieni tänne blogiin. Saas nähdä tuleeko teksti siihen kohtaan mihin tarkoitin...
Joni jo lopettelee syyslomaansa, monilla alkaa. Minä olen töissä ensi viikon, en tosin koko aikaa Pieksämäellä mutta puhelimen tavoitettavissa. Soittakaa siis jos on jotakin, tässä vielä numero: 040-1895170.
Mukavaa viikonloppua kaikille toivottelee Leena

tiistai 19. lokakuuta 2010

Ritvan terveiset

Hei kaikki

Työssäoppiminen on jo puolessavälissä, upeaa. Tällä viikolla lomailevat ainakin Niina ja Samuel. Hyvää syyslomaa  teille.

Koululla ei ole tapahtunut mitään ihmeitä, paitsi viime viikollahan täällä oli talivi jo, lunta tuli paljon. Minulla on siis jo talvirenkaat:)

Liisaope on vaihtunut toiseksi Liisaopeksi. Liisa S sai toisen työpaikan ja lähti pois. Toivotetaan uusi Liisa tervetulleeksi. Muuten me kaikki vanhat ja tutut opet odotamme teitä kovasti tänne koululle.

Minä lomailen ensi viikolla (siis viikon 43) ja Leena T päivystää koululla. Jos asiaa, niin Leenalle voi soittaa.040 1895170.

Ne, joilla on näyttöjä tehtävänä, niin voitte pyytää blogin välityksellä myös ohjausta näyttöihin.
Kohtahan ohjaavat opettajat tulevat tapaamaan teitä ja varmaankin soittelemme myös.

Ritva

perjantai 1. lokakuuta 2010

hei terhi

Kirjoitathan ensi kerralla oman nimesi kohdalle, siis klikkaa oikealla kohtaa TERHI ja sitten kynän kuvaa, niin teksti tulee omalle sivullesi. Siirsin tämän tekstin sinun nimesi kohtaan.

Ritva

Työssäoppiminen 1.10.2010

Opin tänään mattojen imurointia ja niiden käärimistä rullalle. Matot otettiin pois lattioilta, koska tänään tulivat siivoojat pesemään huoneiden lattioita. Jaoin jäliruokakiisselit maljoihin vähän lounasta ja laitoin vähän vaniljakastiketta päälle. Se meni muuten hyvin, mutta sotkin vähän siinä työn touhussa. Minulla on paljon harjoiteltavaa vanhusten kanssa juttelussa, vaikka minua kyllä tänään kehuttiin reippaaksi. Osaan keittiöjutut aika mukavasti, niitä on kiva tehdä ja on ollut ihan mielenkiintoista! Mukavinta on ollut vanhuksen pukeminen ja olen huomannut että olen tullut siinä jo vähän nopeammaksi, kun vertaa ensimmäiseen kertaan. Mutta täytyy vain luottaa itseensä noissa pukemishommissa. Hankalaa on ollut se, että täytyy muistaa melkein kaikissa tehtävissä ja töissä hanskojen käyttö! Se ei meinannut alussa mennä millään päähän! Työkavereiden ja asiakkaiden kanssa on ollut ihan mahtava viikko!! Iloa tuottaa ainakin se että näen huomenna oman mummon ja pappani, viime näkemästä on nimittäin aikaa! Harmia oli tänään se että mahani oli aamulla vähän kipeä, mutta kipu meni pois päivän mittaan.